ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

Κάλεσμα εθελοντών στο πλαίσιο  διεξαγωγής του 43ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών  προκηρύσσει τον 43ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 21 χλμ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα και την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης και την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει  η All About Running.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

 

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά.

 

Ώρα εκκίνησης: 09:30 π.μ.


Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση έξω από τις εγκαταστάσεις ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακός δρόμος για το Ακρωτήρι στο ύψος του parking των εγκαταστάσεων του Αγ. Κοσμά) - Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα - οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) - Λεωφόρος Ποσειδώνος – Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή προς Καβούρι – οδός Ακτής - οδός Ηλίου – οδός Δημήτρη Λαμπράκη-Λεωφ. Καβουρίου αναστροφή (10,5 χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο χλμ, στο 10ο χλμ, στο 15ο χλμ. και στον τερματισμό.

 

Το πρόγραμμα εθελοντικής υποστήριξης έχει σαν στόχο να εμπλέξει τους συμμετέχοντες σε βασικούς οργανωτικούς τομείς όπως:

 

Παράδοση πακέτων συμμετοχής

Παράδοση αναμνηστικών διπλωμάτων, μεταλλίων κτλ.

Υδροδοσία αθλητών (Τερματισμός – Διαδρομή)  

Φύλαξη αντικειμένων (Παραλαβή – Παράδοση προσωπικών αντικειμένων)

Δείκτης  Διαδρομής

Η διάρκεια της εθελοντικής απασχόλησης θα είναι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 07:30 πμ – 12:30 μμ

Παροχές της διοργάνωσης προς τους εθελοντές:

 

  • Αναμνηστικό T-Shirt

 

 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη βοήθεια και τη συμβολή σας στην επιτυχία του αγώνα που αποβλέπει και αποσκοπεί στην προώθηση του λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και στη γνωριμία όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση.

Ο Σύλλογός μας σας είναι ευγνώμων για την καθοριστική υποστήριξη, που μας παρέχετε σε όλους μας τους αγώνες, και θέλουμε να γνωρίζετε ότι η βοήθειά σας μνημονεύεται σε κάθε ευκαιρία.