top of page
SDYA41_10K-01.jpg

Αγαπητέ φίλε/η!


Εκ μέρους του ΣΔΥ Αθηνών, του συλλόγου που πριν από 46 χρόνια ξεκίνησε να διαδίδει το τρέξιμο στην Ελλάδα και της MyRace, που είναι υπεύθυνη για την οργάνωση του αγώνα από το 2009, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εγγραφή και σας περιμένουμε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023, στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), για να τρέξουμε για 41η φορά στον Ιστορικό αυτό αγώνα σε μια νέα διαδρομή.

Σημαντική υποστήριξη
Η κορυφαία αθλητική εταιρεία New Balance από τη θέση του χορηγού, στηρίζει σταθερά τις προσπάθειες δρομέων και διοργανωτών, και κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου της πανδημίας. Τα κορυφαία δρομικά μοντέλα της New Balance προσφέρουν στους δρομείς άνεση, προστασία, αλλά και σημαντική επιστροφή ενέργειας για να κάνουν το τρέξιμο τους πιο γρήγορο και αποτελεσματικό.

 

Τον αγώνα στηρίζει, ακόμα από την θέση του Official Energy Gel, η εταιρεία GU Energy Greece. Τα ενεργειακά Gel της GU περιέχουν σημαντικές ποσότητες υδατανθράκων που δίνουν άμεσα ενέργεια αλλά και βιταμίνες, αμινοξέα και ηλεκτρολύτες για την καλύτερη ενυδάτωση και απόδοση του αθλητή.

To Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό θα ενυδατώσει όλους τους συμμετέχοντες κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και στον τερματισμό. 

Η INTERAMERICAN θα συμμετάσχει ενεργά στη διοργάνωση διαθέτοντας ένα επανδρωμένο ασθενοφόρο.

Επιπλέον, η Bella Frutta/Orsero θα δώσει πολύτιμη ενέργεια στους συμμετέχοντες. Στον τερματισμό του αγώνα οι δρομείς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις γευστικές και υψηλής διατροφικής αξίας μπανάνες της καθώς και τους ανανάδες της, ώστε να αναπληρώσουν άμεσα τη χαμένη τους ενέργεια.

Το RUNNER Magazine ως Χορηγός Επικοινωνίας θα συνεισφέρει στην προβολή του αγώνα που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι.

 


Διαδικασία παραλαβής πακέτων συμμετοχής
H γραμματεία του αγώνα από όπου θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής το Σάββατο 25 Νοεμβρίου από 12:00 έως 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ στην προπονητική βάση των Polias Runners (δείτε το ακριβές σημείο).

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, μπροστά από την εκκίνηση/τερματισμό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, από 08:00 έως 09:00 αυστηρά για τα 10χλμ. ενώ από τις 09:30 έως 10:30 αυστηρά για τα 5χλμ.

unnamed.jpg

Πρόγραμμα αγώνα
Κυριακή 26 Νοεμβρίου

08:00 - 09:00 π.μ.: Λειτουργία γραμματείας για τον αγώνα των 10 χλμ. 
08:30 π.μ.: Έναρξη λειτουργίας γκαρνταρόμπας φύλαξης προσωπικών αντικειμένων (μην ξεχάσετε να κολλήσετε τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα βρείτε στον φάκελο σας πάνω στην τσάντα σας).
09:30 π.μ.: Εκκίνηση Αγώνα 10 χλμ.
09:30 - 10:30 π.μ.: Λειτουργία γραμματείας για τον αγώνα των 5 χλμ. 
10:00 π.μ: Τερματισμός 1ου Δρομέα 10 χλμ.
10:50 π.μ.: Απονομές αγώνα 10 χλμ.
11:00 π.μ.: Ολοκλήρωση Αγώνα 10 χλμ.
11:10 π.μ.: Εκκίνηση Αγώνα 5 χλμ.
11:25 π.μ: Τερματισμός 1ου Δρομέα 5 χλμ.
12:00 π.μ.: Απονομές αγώνα 5 χλμ.
12:10 π.μ.: Ολοκλήρωση Αγώνα 5 χλμ.

Παρακαλούνται όλοι οι δρομείς να βρίσκονται στην εκκίνηση το λιγότερο 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα τους.

Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί το σύστημα της MyLaps, Bib Tag, όπου το chip βρίσκεται κολλημένο πίσω από τον αριθμό συμμετοχής σας, το οποίο δεν θα πρέπει να επιστρέψετε μετά τον αγώνα.
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας και να χρονομετρηθείτε θα πρέπει να τοποθετήσετε τον αριθμό συμμετοχής σας στο ύψος του στήθους (παραμάνες θα υπάρχουν μέσα στον φάκελο που θα παραλάβετε), να μην τον καλύψετε με κάποιο ρούχο και να μην τον αλλοιώσετε με κανέναν τρόπο.

Αποτελέσματα Αγώνα - Live Results
Θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα των αγώνων σε πραγματικό χρόνο καθώς και να ενημερωθείτε για τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Τροφοδοσία

Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας ανά 2,5 χλμ. καθώς και στον τερματισμό με Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Σας παρακαλούμε μετά τη χρήση του να πετάξετε το μπουκάλι σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης, για να διατηρήσουμε καθαρή τη διαδρομή.
 
Χρήσιμες οδηγίες σχετικά με την πρόσβαση σας στον χώρο της εκκίνησης και τερματισμού.
Προτιμήστε να έρθετε στον χώρο με το μετρό (Σταθμός Ηλεκτρικού «Ειρήνη», περπάτημα περίπου 8-10 λεπτά).
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε με δικό σας όχημα θα εισέρθετε στον χώρο του ΟΑΚΑ από την είσοδο Α επί της οδού Σπύρου Λούη και θα κατευθυνθείτε στο parking 6 (δείτε τον χάρτη παρακάτω).

unnamed (2).jpg

Σας ευχαριστούμε θερμά, για τη συμμετοχή σας και σας περιμένουμε να ζήσουμε μία ξεχωριστή δρομική εμπειρία.

Με εκτίμηση,

Η οργανωτική επιτροπή του
41ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 10 χλμ.

bottom of page